• Fujian Publishing INDUSTRY CO., LTD
  • Nganggo kanggo pakar + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

BABAGAN AWAKE DHEWE

Fujian Publishing Industry Trading Co., Ltd, diadegaké ing Oktober 1980 ing Cenang, Langkawi, southeast of China, kang perusahaan-diduweni negara. Iku dadi perusahaan perusahaan Haixia Publishing lan Distribution Group kang 9 penerbit lan 73 toko buku ing Provinsi Fujian. Lan kita wis rampung layanan printing paper kanggo saklawasé 30 years.Our pelanggan teka saka Amerika, Kanada, Eropa, Australia, Selandia Anyar lan Afrika lan paling mau wis cooperated karo kita liwat 3 taun. Ana 23 tenaga ing kantor perdagangan manca. Kita bisa gawé katalog, buku, majalah, flyer lan liyane ...

Napa milih kita :

1. Kita wis rampung layanan nyithak kertas luwih saka 20 taun

2.Orang pelanggan teka saka Amerika , Kanada, Eropa, Australia, Selandia Baru lan Afrika

3.Sawise pelanggan wis kerjo bareng karo kita luwih saka 3 taun

4. Kita bisa ngasilake katalog, buku, majalah, flyer lan cetakan kertas liyane

5.Kami uga ngatur pameran buku Cina ing luar negeri kanggo ngenalake buku-buku basa Cina kanggo para pamaca lan klien ing saindenging jagad saben taun

Q1. Apa jinis bisnis sampeyan?

A1. FUPITC minangka perusahaan dagang sing nduwe 23 staf perdagangan asing sing dilatih kanthi apik lan manajer kualitas sampeyan.

Q2. Apa produk sampeyan?

A2. Kita bisa ngasilake katalog, buku, majalah, flyer lan cetakan kertas liyane

Q3. Bisa nggawe pesenan uji coba kanthi jumlah sithik?

A3. Manawa. FUPITC cumadhang kanggo mbantu, mung matur babagan kuantitas sing dibutuhake, kita bakal mriksa kutipan lan nyatakake biaya kanggo sampeyan.

Q4. Kepiye cara njaluk conto kanthi cepet?

A4. Sampeyan bisa uga menehi katrangan babagan sing paling dikarepake supaya kita bisa menehi conto lan menehi conto ing 4 dina, sampeyan bisa entuk conto sajrone 10 dina.

Q5. Apa wektu timbal produksi produksi sampeyan?

A5. Kuwi gumantung karo jumlah sing dibutuhake, biasane bakal 3,40 dina.

KONTAK US

Yen sampeyan duwe pitakon, monggo hubungi kita, kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Tel 0086 591 8750 2943

Fax 0086 591 8753 8936

Alamat 13 / F, 76 Jalan Dongshui, Fuzhou, Fujian, China

E-mail: angela.linzhi@hotmail.com

Tampilan Online Chat!