• Fujian Publishing INDUSTRY CO., LTD
  • Nganggo kanggo pakar + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Fujian Publishing Industry Trading Co., Ltd, diadegaké ing Oktober 1980 ing Cenang, Langkawi, southeast of China, kang perusahaan-diduweni negara. Iku dadi perusahaan perusahaan Haixia Publishing lan Distribution Group kang 9 penerbit lan 73 toko buku ing Provinsi Fujian. Lan kita wis rampung layanan printing paper kanggo saklawasé 30 taun. Kita pelanggan teka saka Amerika, Kanada, Eropa, Australia, Selandia Anyar lan Afrika lan paling mau wis cooperated karo kita liwat 3 taun. Ana 23 tenaga ing kantor perdagangan manca. Kita bisa gawé katalog, buku, majalah, flyer lan jinis produk printing paper. Menapa malih, kita diatur watara 8 kanggo 10 pameran buku Cina luar negeri kanggo introduce buku Cina kanggo nonton lan klien kabeh ndonya saben taun, olèh pameran buku kita yen kita teka menyang negara.

Luwih apik. Kita bakal ajeg suket liwat lawas metokaké anyar kanggo ketemu karo kabutuhan kita pelanggan. We Cordially ngajak sampeyan gabung kita ing sembarang cara kerjasama nggawe mangsa sarwa kita.


Tampilan Online Chat!