China Katalog FPTCA001 Produsen & Suppliers | Fujian Publishing
  • Fujian Publishing INDUSTRY CO., LTD
  • Nganggo kanggo pakar + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

Katalog FPTCA001

Keterangan Singkat:

Katalog print minangka dikarepake Panjenengan


  • Pelabuhan: Fujian
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Panutup

    materi Paper lan Kola minangka saben kasenengan customer kang

    Njero

    Minangka saben syarat customer kang

    warna

    werna CMYK utawa werna Panton

    naleni

    Paperback naleni

    Kola

    Silver perangko

    MOQ

    500 pcs

    berkas

    PDF (ndhuwur 300DPI)

    packing

    tas anti banyu (opsional) + seaworthy cartons + pallet (opsional)

    istilah delivery

    EXW, FOB, CIF, CFR

    Syarat-syarat pembayaran

    T / T, Western Union

    Logika

    Miturut segara, udhara utawa Express

    Requirements Quote

    Size, kaca, Bahan, Colors, Binding, Quantity, Finishing.

    PS: Bakal gedhe sing nyedhiyani kita file PDF utawa sampel kanggo referensi kita.

    Sample (opsional)

    Sample pametumu cumawis sadurunge urutan, biaya pametumu lan biaya Express bakal bali nalika nyeleh urutan.

    tanggal Produce

    3-60 dina, gumantung ing jumlahe lan pametumu sing. supaya Urgent cumawis


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Kategori kasus

      Tampilan Online Chat!