Kain Kain China (kertas khusus) Produksi Book Printing Produsen & Pemasok | Publisher Fujian
  • Fujian Publishing INDUSTRY CO., LTD
  • Nganggo kanggo pakar + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

Kain Kain (kertas khusus) Layanan Printing Book

Keterangan Singkat:

kertas tela (kertas khusus) kanggo tutup, perak perak ing tutup.


  • Pelabuhan: Fujian
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Tutup:

    materi Paper lan Kola minangka saben kasenengan customer kang

    Batin:

    Minangka saben syarat customer kang

    warna

    werna CMYK utawa werna Panton

    naleni

    Paperback naleni

    Kola

    Silver perangko

    MOQ

    500 pcs

    berkas

    PDF (ndhuwur 300DPI)

    packing

    tas anti banyu (opsional) + seaworthy cartons + pallet (opsional)

    istilah delivery

    EXW, FOB, CIF, CFR

    Syarat-syarat pembayaran

    T / T, Western Union

    Logika

    Miturut segara, udhara utawa Express

    Syarat Quote:

    Size, kaca, Bahan, Colors, Binding, Quantity, Finishing.

    PS: Bakal gedhe sing nyedhiyani kita file PDF utawa sampel kanggo referensi kita.

    Sampel (opsional:

    Sample pametumu cumawis sadurunge urutan, biaya pametumu lan biaya Express bakal bali nalika nyeleh urutan.

    tanggal gawé:

    3-60 dina, gumantung ing jumlahe lan pametumu sing. supaya Urgent cumawis


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!