• Fujian medarkeun Industri dagang CO., LTD
  • Nyarita ka ahli + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

TENTANG KAMI

Fujian Publishing Industri Trading Co, Ltd, ngadegkeun dina Oktober 1980 dina Fuzhou, Fujian, tenggara Cina, nu mangrupakeun perusahaan-milik nagara. Ieu jadi parusahaan cabangna Haixia Publishing jeung Distribusi Grup anu miboga 9 imah penerbitan sarta 73 toko buku di Propinsi Fujian. Sarta kami geus rengse layanan percetakan kertas pikeun ampir 30 years.Our konsumén sumping ti Amérika, Kanada, Éropah, Australia, Selandia Anyar jeung Afrika sarta kalobaannana geus cooperated kalawan kami leuwih 3 taun. Aya 23 staffs di kantor dagang asing. Urang bisa ngahasilkeun katalog, buku, majalah, flyer jeung lianna ...

Naha milih kami :

1.Kami parantos nyayogikeun layanan percetakan kertas langkung ti 20 taun

Pelanggan kami asalna ti Amérika , Kanada, Éropa, Australia, Selandia Anyar sareng Afrika

3.Mosting konsumén kami parantos gawé bareng sareng kami langkung ti 3 taun

4. Urang tiasa ngahasilkeun katalog, buku, majalah, flyer sareng jinis percetakan kertas sanés

5.We ogé ngatur pameran buku Cina di luar negeri pikeun ngenalkeun buku-buku basa Cina pikeun pamiarsa sareng para nasabah di saluruh dunya unggal taun

Q1. Jenis naon bisnis anjeun?

A1. FUPITC mangrupikeun perusahaan dagang anu ngagaduhan 23 staf dagang asing anu dilatih pisan sareng manajer anu nungguan anjeun.

Q2. Naon kisaran produk anjeun?

A2. Urang tiasa ngahasilkeun katalog, buku, majalah, flyer sareng jinis percetakan kertas sanés

Q3. Dupi abdi tiasa nyobian tés sidang dina jumlah leutik?

A3. Pasti. FUPITC daék ngabantosan, sakadar kami nyarioskeun kuantitas anu anjeun peryogikeun, kami bakal pariksa petik sareng nyatakeun biaya pikeun anjeun.

Q4. Kumaha carana kuring kéngingkeun conto anu gancang?

A4. Anjeun tiasa punten ngawartosan anu langkung seueur rinci sakumaha anu anjeun ngaharepkeun maka kami tiasa ngadamel conto sareng nganyatakeun ka anjeun dina 4 dinten, anjeun tiasa nyandak conto dina 10 dinten.

Q5. Naon waktos kalungguhan produksi massa anjeun?

A5. Éta gumantung kana kuantitas anu anjeun peryogikeun, biasana bakal 3,40 dinten.

TAROS KAMI

Upami anjeun ngagaduhan patalékan, punten cepak ngahubungi kami, kami bakal balesan anjeun dina 24 jam.

Tel 0086 591 8750 2943

Fax 0086 591 8753 8936

Alamat 13 / F, 76 Jalan Dongshui, Fuzhou, Fujian, Cina

E-mail: angela.linzhi@hotmail.com

WhatsApp Online Chat!