• Fujian medarkeun Industri dagang CO., LTD
  • Nyarita ka ahli + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

Tentang Kami

Tentang Kami

Fujian Publishing Industri Trading Co, Ltd, ngadegkeun dina Oktober 1980 dina Fuzhou, Fujian, tenggara Cina, nu mangrupakeun perusahaan-milik nagara. Ieu jadi parusahaan cabangna Haixia Publishing jeung Distribusi Grup anu miboga 9 imah penerbitan sarta 73 toko buku di Propinsi Fujian. Sarta kami geus rengse layanan percetakan kertas pikeun ampir 30 taun. konsumén urang sumping ti Amérika, Kanada, Éropah, Australia, Selandia Anyar jeung Afrika sarta kalobaannana geus cooperated kalawan kami leuwih 3 taun. Aya 23 staffs di kantor dagang asing. Urang bisa ngahasilkeun katalog, buku, majalah, flyer sarta jenis séjénna produk percetakan kertas. Leuwih ti éta, urang dikelompokeun sabudeureun 8 nepi ka 10 fairs buku Cina mancanagara pikeun ngawanohkeun buku Cina ka pamiarsa jeung klien sakuliah dunya unggal taun, wilujeng sumping ka fairs buku kami lamun kami sumping ka nagara anjeun.

Hadé téh pangalusna. Urang bakal terus weeds ngaliwatan heubeul mawa mudik nu anyar papanggih jeung kabutuhan konsumén urang. Urang cordially diondang anjeun gabung kami di sagala cara gawé babarengan pikeun nyieun hareup cemerlang urang.


WhatsApp Online Chat!