Cina katalog FPTCA001 Manufacturers & suppliers | Fujian Publishing
  • Fujian medarkeun Industri dagang CO., LTD
  • Nyarita ka ahli + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

katalog FPTCA001

Pondok Description:

katalog print sakumaha paménta anjeun


  • Pelabuhan: Fujian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    tutup

    bahan kertas jeung pagawean sakumaha per syarat customer urang

    sabeulah jero

    Salaku per syarat customer urang

    warna

    Warna CMYK atawa warna Panton

    beungkeutan

    hardcover mengikat

    pagawean

    pérak cap

    MOQ

    500 PCS

    file

    PDF (luhureun 300DPI)

    pak-pakan

    kantong waterproof (pilihan) + seaworthy cartons + Usuk (pilihan)

    istilah pangiriman

    EXW, FOB, CIF, CFR

    istilah pamayaran

    T / T, Western Union

    Logisyics

    Ku laut, hawa atawa express

    Syarat Quote

    Ukuran, Kaca, Bahan, Kelir, beungkeutan, kuantitas, pagawean.

    PS: Ieu bakal hébat nu nyadiakeun kami file PDF atawa sampel pikeun rujukan urang.

    Sampel (pilihan)

    Sampel ngahasilkeun disadiakeun saméméh ordo, biaya ngahasilkeun jeung ongkos express bakal mulang mun anjeun nempatkeun ordo.

    titimangsa ngahasilkeun

    3-60 poé, gumantung kana kuantitas jeung ngahasilkeun anu. urutan urgent nyaéta sadia


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Kategori kasus

      WhatsApp Online Chat!