Kain Kain Cina (kertas khusus) Buku Percetakan Buku Produsén & Pamasok | Publikasi Fujian
  • Fujian medarkeun Industri dagang CO., LTD
  • Nyarita ka ahli + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

Kain Kain (kertas khusus) Jasa Percetakan Buku

Pondok Description:

kertas lawon (kertas khusus) kanggo panutup, perangko perak dina panutup.


  • Pelabuhan: Fujian
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panutup:

    bahan kertas jeung pagawean sakumaha per syarat customer urang

    Batin:

    Salaku per syarat customer urang

    warna

    Warna CMYK atawa warna Panton

    beungkeutan

    hardcover mengikat

    pagawean

    pérak cap

    MOQ

    500 PCS

    file

    PDF (luhureun 300DPI)

    pak-pakan

    kantong waterproof (pilihan) + seaworthy cartons + Usuk (pilihan)

    istilah pangiriman

    EXW, FOB, CIF, CFR

    istilah pamayaran

    T / T, Western Union

    Logisyics

    Ku laut, hawa atawa express

    Syarat Quote:

    Ukuran, Kaca, Bahan, Kelir, beungkeutan, kuantitas, pagawean.

    PS: Ieu bakal hébat nu nyadiakeun kami file PDF atawa sampel pikeun rujukan urang.

    Sampel (opsional):

    Sampel ngahasilkeun disadiakeun saméméh ordo, biaya ngahasilkeun jeung ongkos express bakal mulang mun anjeun nempatkeun ordo.

    titimangsa ngahasilkeun:

    3-60 poé, gumantung kana kuantitas jeung ngahasilkeun anu. urutan urgent nyaéta sadia


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!