• Fujian medarkeun Industri dagang CO., LTD
  • Nyarita ka ahli + 86-591-87502943
  • fpitclz@gmail.com

Taros Kami

Fujian Publishing Industri Trading Co, Ltd.

alamat

13 / F, Fujian Publishing Center Bldg., 76 Dongshui Rd., Fuzhou, Fujian, China

Surélék

telepon

+ 86-591-87502943

 

jam

Senén-Jumaah: 8am mun 5:30 pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

WhatsApp Online Chat!